Annonse

Sånn velger dere sexleketøy sammen som par 

Man tenker kanskje mest på bruken av sexleketøy som noe man gjør når man er singel. Men sannheten er at det er sunt å masturbere selv om man er i et forhold, og ikke minst kan man bruke leketøy sammen også. Det har historisk vært mye fokus på den mannlige nytelsen når det kommer til samleie mellom menn og kvinner, og det å bruke sexleketøy sammen, er en fin måte å sørge for at begge to har det like bra. Men hva skal man velge når man skal kjøpe leketøy sammen som par? 

Det er mange gode grunner til å bruke sexleketøy sammen som par, men hva finnes det egentlig på markedet som passer aller best til dette? Litt nysgjerrig? Sjekk det ut og se på siden nå

Tenk på dette når dere velger leketøy sammen 

Det er mange ting som kan spille inn på valget, men her er noen av de viktigste! 

  • Hva skal leketøyet kunne? Skal den brukes på han, henne eller på begge to? Som noe som gjør det lettere å få orgasme, eller som et ekstra sanselig element? Det finnes ingen riktige eller feil svar, det finnes bare svar som passer bedre eller dårligere til det dere ønsker dere. 
  • Har dere noen felles fantasier som leketøy kan hjelpe dere med å utforske? Det finnes jo leketøy i alle kategorier og innenfor kink er det mye å velge mellom som passer aller best til par. 
  • Bli enige om hva dere liker. Ikke kjøp noe bare fordi den ene liker det eller har lyst til å prøve det. Hvis poenget er at dere skal kose dere sammen, er det viktig at begge er like komfortable med det dere kjøper, sånn at det blir en like god opplevelse for dere begge to.  
Kommentarer er skrudd av for Sånn velger dere sexleketøy sammen som par