Syrisk helikopter skutt ned – Opptrapping av Tyrkias krigshandlinger i Syria

syria-tyrkia-opptrapping-konflikt-erdogan

Det tyrkiske forsvarsdepartementet har bekreftet at et syrisk regjeringshelikopter er skutt ned i den lille landsbyen Al Nerab, sørøst for Idlib. Nedskytningen skjedde etter et angrep mot tyrkiske troppet i området.

Nedskytningen av helikopteret følger en opptrapping av konfliktnivået mellom Syria og Tyrkia. Ankara har beskyldt Damaskus for å ha drept fem soldater i en observasjonspost nord for Idlib. Tyrkiske president Recep Tayyip Erdogan sier at den syriske regjeringen vil betale en “svært høy pris” for å angripe tyrkiske tropper i den nordvestlige syriske regionen.

Provinsen i det nordvestlige Syria er den siste terrorist enklaven i landet. Området har blitt erklært en “de-eskalering sone” under en avtale mellom Russland, Tyrkia og Iran.


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar