Coronaviruset kan være menneskeskapt ifølge indisk studie

coronavirus-Francis-Boyle-bioweapon

En vitenskapelig rapport fra Kusuma School of Biology Sciences i New Delhi, India, viser at coronaviruset kan være skapt i et laboratorium. Indiske forskere er forvirret av segmenter av virusets RNA som ikke har noen relasjon til andre koronavirus som SARS, og i stedet ser ut til å være nærmere HIV. Viruset reagerer til og med på behandling med HIV-medisiner. Forfatterne av studien tror viruset kan være menneskeskapt fordi de finner insatte elementer som ikke er til stede i noen av de nærmeste familiene til viruset. De mener det er ganske usannsynlig at viruset har skaffet seg slike innsettinger naturlig på så kort tid.

Forfatter av amerikansk biovåpenlov: Coronaviruset er et biologisk krigføringsvåpen
I et intervju med Dr. Francis Boyle, som utarbeidet lov om biologiske våpen, gir han en detaljert uttalelse om at Wuhan Coronavirus fra 2019 er et offensivt våpen for biologisk krigføring og at Verdens helseorganisasjon (WHO) allerede er klar over det. Se intervju i video under.

Francis Boyle: Wuhan Coronavirus is an Offensive weapon

Kilder:
Biorxiv.org
Zerohedge.com
Zerohedge.com


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar