Flere eksplosjoner i Stockholm i natt

to-eksplosjoner-sverige

Det har vært to store eksplosjoner i Stockholm i natt. To forskjellige boligblokker har fått omfattende skader, hvorav den ene er evakuert. Bygningene ligger omtrent 500 meter fra hverandre. 50 mennesker er evakuerte og en er sendt til sykehus. Døren min bare fløy inn, den er helt ødelagt, sier en av beboerne på ett av stedene. Eksplosjonene gikk av i 2:30 tiden i natt. Politiet har sperret av områdene og teknikere er på plass for undersøkelser. Eksplosjonene kobles sammen med en  eksplosjon på Østermalm i forrige uke.

Exakt24: Martin Timell om Östermalmsbomben: “Vad fan är det som håller på att hända?”
Kilder:
tv4play.se
Aftonbladet.se


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar