Flystyrten i Iran – 17 svensker bekreftet omkommet

iran-skutt-ned-fly-svensker-omkommet

17 svensker er omkommet i flystyrten i Iran. Det bekreftes av den svenske utenriksminsteren Ann Linde. Vi krever en upartisk og transparent etterforskning av hendelesen. Sverige er klar til å bistå i arbeidet, uttaler hun.

Skutt ned av Iran?
Canadas statsminister mener de har bevis for at flyet som styrtet over Iran skal ha blitt skutt ned. Boeing 737-800-flyet fra Ukraine International Airlines styrtet kun få minutter etter avgang fra flyplassen tirsdag. Minst 176 mennesker mistet livet. Blant de omkomne var mennesker fra Iran, Kanada, Sverige, Afghanistan, Storbritannia og Ukraina.

Ryddet ulykkesstedet 
CBS sin korrespondent Elizabeth Palmer rapporterer fra ulykkesstedet at mange vrakrester har blitt ryddet unna før utenlandske granskere har ankommet. Så å si alle vrakrestene har blitt fjernet, det som er igjen har blitt fjernet av vanlige folk på stedet.


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar