Lanserer “Black voices for Trump”

Trump-lanserer-black-voices-for-Trump

Trump lanserer en “black voices for Trump” koalisjon. I samfunnet i dag skal man ha mye mot for å innrømme at man støtter Trump. Kanskje ikke så rart når studier viser han kun har fått fem prosent positiv nyhetsdekning. Han har blitt kalt både rasist og nazist. Uttalelser har blitt tatt ut av sammenheng, slik som da han sa medlemmer av den svært voldelige gjengen MS13 var verre enn dyr. Mediene rapporterte på uttalelsen som om Trump kalte innvandrere til USA verre enn dyr. Opptak ble vist, men media utelot å ta med begynnelsen. Der hører man  klart at det snakkes om de kriminelle og svært voldelige gjengene som herjer i Mexico og USA. Mange av ofrene for MS13 er mindreårige. Gjengen er beryktet uhemmet og nådeløs vold. Rekrutering til gjengen skjer ofte med tvang. og barn blir ofte rekrutert på vei til skolen.

Fakta er at Trump har vært en pådriver for å inkludere afroamerikanere og jøder til golfklubber som tidligere var forbeholdt  rike hvite menn. Trump har også jobbet hardt for å skaffe jobbmuligheter i områder med mye arbeidsledighet blant afroamerikanere. Skal man kritisere Trump for noe, burde man kritisere han for å selge våpen til Saudi-Arabia. Våpen som brukes til å drepe mennesker i Jemen. Eller for å stjele oljen til Syria.


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar