Har Trump aktivert marinestyrker for å avverge kupp?

us-marine-kupp-trump

Ordren lyder som følger: “MARINES ORDERED TO ACTIVE DUTY ISO DEFENSE SUPPORT OF CIVIL AUTHORITIES.” Ordren aktiverer reservestyrker i den amerikanske marinen for å støtte sivile myndigheter i tilfelle nød eller krise. Styrker klargjøres for å kunne assistere på kort varsel. Ordren kommer på et tidspunkt hvor demokratene forsøker å stille Trump for riksrett for å avdekke korrupsjon utført under tidligere administrasjoner. Høytstående offiserer innen Trump administrasjonen skal ha bekreftet at i tilfelle et aktivt statskupp vil marinen bli tilkalt for å omringe og beskytte Det hvite hus, deretter vil opphavsmennene bli forfulgt og stilt til ansvar under loven.

Ukraina
Da Joe Biden var visepresident under Obama truet han med å holde tilbake 1 milliard i lånegarantier til Ukraina om ikke statsadvokaten, som etterforsket sønnen for korrupsjon, ble avsatt. Statsadvokaten ble sparket. Nå viser det seg at det ikke kun er Biden som var involvert i Ukraina. Sønnen til Nancy Pelosi  var styremedlem i et oljeselskap i Ukraina og brukte moren til å promotere selskapet. Pelosi forsøker nå å få avsatt president Trump over en telefonsamtale han har hatt med Ukrainas president.

Kilder:

Ron Paul Institute – For peace and prosperity: Impeachment…or CIA Coup?
NewsWars.com: Trump Activates U.S. Marine Reserves For ‘Emergency Within The United States’ To Stop Illegal Coup
ds


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar