Epsteins mistenkelige dødsfall – Døde menn sladrer ikke

jeffrey-epstein-lolita-express-nyheter

10 august ble Jeffrey Epstein, den høyest profilerte fangen i amerikansk varetekt, funnet livløs i fengselscellen sin og senere erklært død. Epsteins død kom bare 24 timer etter at mer enn 2000 sider med dokumenter om seksuelle overgrep mot mindreårige jenter ble offentliggjort for publikum. Flere høytstående og prominente personer skal ha besøkt øya hans som omtales som “pedophile island” og flydd med privatflyet til Epstein “lolita-express”. Epstein skal angivelig ha hengt seg med et laken, bare dager etter at han ble tatt av selvmordsvakt.

Epstein skal angivelig tatt sitt eget liv, men det er en rekke mistenkelige omstendigheter rundt dødsfallet. Jeffrey Epstein satt sannsynligvis inne med mye kompromitterende materiale om mektige menn, blant dem Bill Clinton. Bill skal ha besøkt pedophile island 27 ganger ifølge fly-loggene. En av de misbrukte jentene har svart under ed at Bill Clinton skal ha vært der samtidig med henne. Andre som skal ha flydd med Epsteins private fly er Alan Dershowitz, kjent amerikansk advokat som blant annet har representert Mike Tyson. En kvinne som påstår hun ble rekruttert som sexslave for Epstein da hun var 15 år skal ha  navngitt både Alan Dershowitz og Prins Andrew Edward. Ifølge rettsdokumenter skal Epsteins tidligere kvinnelige assistent rekruttert unge jenter helt nede i 12 års alderen for prostitusjon for Epstein og hans rike venner. 

Jeffrey Epstein var under ekstra overvåking etter at han angivelig skal ha forsøkt å ta livet sitt to uker tidligere. Han blir tatt av overvåkingen, og i tillegg så virket ikke overvåkingskamera da han angivelig skal ha tatt sitt eget liv. Her er noen av de mistenkelige omstendighetene rundt Epstein sitt dødsfall:

 

 

 

Kilder:
dailymail.co.uk All aboard the ‘Lolita Express’
Flight Logs Put Clinton, Dershowitz on Pedophile Billionaire’s Sex Jet
Jeffrey Epstein signed will just two days before suicide

Jeffrey Epstein death likely not captured by cameras

Vanityfair.com

 

 


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar