Nytt brutalt drap sjokkerer Tyskland – Mann hakket ihjel med sverd på gaten

mann-dreper-med-sverd-tyskland

Kun noen dager etter at et åtte år gammel gutt og hans mor ble dyttet foran et tog, opplever Tyskland nok et grotesk drap. Offeret, en 36 år gammel mann fra Kazakhstan blir hugget ihjel, midt på lyse dagen.  Det er flere vitner til hendelsen, samt opptak som viser at mannen ligger hjelpeløs på gaten mens han blir hugget ihjel med et sverd. Gjerningsmannen forsøkte deretter å flykte på sykkel, men ble raskt arrestert. Gjerningsmannen er en påstått syrisk migrant på 28 år som skal ha ankommet Tyskland i 2015. Han og offer skal ha vært bekjente av hverandre. 

Det brutale drapet skjer bare dager etter at en åtte år gammel gutt og hans mor ble dyttet foran et tog av en 40 år gammel mann fra Eritrea. Moren overlevde, mens den åtte år gamle gutten døde momentant. Mannen skal deretter ha forsøkt å dytte et person til, men skal ha blitt overmannet av forbipasserende. 

Kilder
bz-berlin.de
focus.de


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar