Google-sjef innrømmer Trump-sensur – Slettet avslørende video

google-sjef-innrommer-trump-sensur

Den politisk uavhengige gruppen Project Veritas har med skjult kamera og mikrofon gang på gang avslørt politisk korrupsjon og valgfusk.  Tidligere har de avslørt hvordan Washington Post journalister produserte falske nyheter om Trump og Russland, samt avslørt hvordan demokratene lykkes å begå valgsvindel i stor skala. Nå er det Google som får gjennomgå. Project Veritas har sluppet en ny rapport med video av en høytstående sjef i Google, lekket dokumenter, og vitnesbyrd fra en Google ansatt. Rapporten viser Googles planer om å påvirke utfallet av 2020-valget og forhindre en ny «Trump-situasjon». Rapporten inkluderer skjulte opptak av en høytstående ansatt med ansvar for søkefunksjoner og innhold i Google snakke om hvordan man kan deaktivere søkefunksjoner og gjemme innhold. 

Avsløringene førte til panikk hos de store sosiale selskapene som var rask med å fjerne reportasjen fra sine egne plattformer. Avsløringene viser at de store sosiale mediene ikke lenger er objektive plattformer, men subjektive politiske aktører som bruker sin innflytelse og makt til å forandre det politiske landskapet.


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

One Thought to “Google-sjef innrømmer Trump-sensur – Slettet avslørende video”

  1. […] Veritas har lekket opptak  av en Google-ansatt, med ansvar for søkefunksjoner og innhold, som  innrømmet planer om å påvirke utfallet av 2020-valget. Avsløringene førte til panikk hos de store sosiale selskapene som var rask med å fjerne […]

Legg igjen en kommentar