Theresa May trekker seg

theresa-may-stemt-ned-brexit-eu-tvangRed. | NY1.NO

Theresa May har kunngjort hun kommer til å gå av som Storbritannias statsminister 7. juni. May har fått massiv kritikk for sin håndtering av Brexit,  prosessen hvor Storbritannia trekker seg ut av EU. Utmeldelsen av Storbritannia fra Den europeiske union var opprinnelig ment å tre i kraft den 29. mars 2019, noe May ikke har oppnådd.

23. juni 2016, stemte 51,9 prosent av Storbritannias befolkning for å forlate EU. Theresa May stemte selv for å bli. Til tross for dette faktum ble hun satt til å lede forhandlingene om å forlate Unionen. Det har tidligere blitt stilt mistillitsforslag mot Theresa May og hennes regjering. Nigel Farage har tidligere rettet sterk kritikk mot Theresa May sin håndtering av Brexit.


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar