Nettsensur slår inn i høygir. Ikke lenger tillatt å stille kritiske spørsmål rundt vaksiner

pressefrihet-ytringsfrihet-nettsensur-ny1_no

Nettsensuren for å beskytte de økonomiske interessene til den store internasjonale legemiddelindustrien når nye høyder. Nå er det ikke lenger tillatt å stille kritiske spørsmål rundt vaksine-trygghet. Et fenomen som har inntatt Facebook, Twitter, YouTube og nå også WordPress. Jon Rappoport, som har jobbet som frilansjournalist i over 30 år, fikk plutselig nettsidene sine fjernet fra WordPress.com. Ingen forvarsel, ingen begrunnelse og heller ingen svar på forespørsler om hvorfor. 

Hva betyr dette for de millioner av nettsider som har de lagret hos WordPress.com? Hva er neste tema som blir forbudt å diskutere? Hvilket som helst tema kan nå bli stemplet som “konspirasjonsteori”, eller “hatefulle ytringer” og dermed effektivt bli luket vekk som uønsket tema. Enten fordi det går på tvers av store økonomiske interesser, eller fordi den politiske eliten ønsker det slik. 


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar