Julian Assange pågrepet inne på Ecuadors ambassade

julian-assange-wikileaks-intervju-ron-paul-ny1_no

Julian Assange er blitt arrestert i Ecuadors ambassade i London, der WikiLeaks grunnleggeren har søkt tilflukt siden 2012. Han skal være begjært utlevert til USA.

Julian Assange er en australsk-ecuadoriansk journalist, dataprogrammerer, internett-aktivist og hacker. Han er mest  kjent som talsmann for nettstedet Wikileaks. WikiLeaks er en medieorganisasjon som ble grunnlagt av Julian Assange i 2006. Nettstedet har publisert en rekke dokumenter som har avslørt kriminell aktivitet blant verdens elite. På grunn av nettopp slike pinlige avsløringer har sterke krefter jobbet kontinuerlig med å stoppe Wikileaks.

Assange har tidligere blitt beskyldt for overgrep mot to kvinner, hvor minst en av de skal ha tilknytning til CIA. Sannsynlig i det som kalles for “honeytrap/honningfelle“. Anklagene skal gå ut på at Assange skal ha hatt sex uten kondom, til tross for at en av kvinnene hadde nektet han dette. Honningfelle (engelsk honey trap) er betegnelsen på det å bruke forførelse til å lokke en person inn i en form for felle. Et velkjent opplegg er at en person som har tilgang til sensitive opplysninger, blir lokket av en agent inn i et følelsesmessig forhold eller helst en kompromitterende situasjon, og deretter blir presset til å utlevere opplysninger.

Julian Assange arrested at Ecuadorian embassy in London

Tucker: Assange’s True Crime Was ‘Embarrassing Virtually Everyone In Power in Washington
Kilder:
Theguardian.com – Julian Assange arrested at Ecuadorian embassy

Theguardian.com – Julian Assange rape allegations

.Thelocal.se – Swedish prosecutor urged to reopen investigation into Julian Assange


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

3 kommentarer til “Julian Assange pågrepet inne på Ecuadors ambassade”

 1. Johnny

  Når vi fengsler journalister som avslører politikernes løgner, da vet du det er noe alvorlig feil med samfunnet!

  1. Jan Hansen

   Som vanlig blir ikke de kriminelle arrestert, men de som avslører dem!

 2. Leif

  Han er beskyldt for å hat sex uten kondom i to tilfeller, og det var aldri snakk om at sexen ikke var frivillig. Sverige-tiltalen var bare for å få Assange arrestert, slik at USA kunne få ham utlevert.

Legg igjen en kommentar