Vil 5G føre til dramatisk befolkningsreduksjon?

5G-ny-teknologi-skader-mennesker

Et kontroversielt tema, men vitenskapelige forskning gjort på  området kan tyde på at 5G vil ha stor negativ innvirkning på vår evne til å reprodusere. Nåværende mobiltelefonteknologi, slik som 3G og 4G,  produserer elektromagnetisk stråling som har vist seg å skade fruktbarheten hos menn. Strålingen fra den nye 5G-teknologien vil bli enda kraftigere og mer intens.

Raskere Internett-hastighet, men hva med helsen?
De fleste ser frem til 5G fordi teknologien vil gi opp til 100 ganger raskere hastighet på Internett. Siden vi ikke kan se mengden av stråling, virker ikke trusselen så stor for de fleste, men sannheten er at de som bor i større byområder bombarderes i et stadig økende omfang av mikrobølgestråling. For å oppnå raskere hastigheter, er 5G avhengig av millimeterbølger, som er enda mindre enn mikrobølger og opererer med høyere frekvens. Disse bølgene absorberes lettere av bygninger, trær og … mennesker. Derfor blir det nødvendig å plassere ut flere mindre sendere, samt å bygge ut større basestasjoner for å imøtekomme kravene til 5G.  Det er forventet at i en by må det plasseres ut sendere for hver 250 meter for optimal funksjon.

Høyere frekvens, flere sendere og kraftigere stråling
1G, 2G, 3G og 4G sender på frekvenser mellom 1 og 5 gigahertz, mens 5G vil sende et sted mellom 24 og 90 gigahertz. Problemet med dette er at jo høyere frekvens, desto mer skadelig er strålingen for levende organismer. Som om dette ikke var nok viser en undersøkelse, utført ved et universitet i Israel, at overflaten av menneskekroppen faktisk trekker 5G stråling til seg som en antenne.

Dårlig nytt for reproduksjonsevnen

Flere studier har konkludert med at vår nåværende mobiltelefonteknologi har en negativ innvirkning på mannlig fruktbarhet. En studie fra 2007 viser en signifikant høyere forekomst av sperm-celle-død hos forsøksdyr utsatt for mobilstråling, noe som tyder på at å bære mobiltelefon i lommen kan påvirke den mannlige fruktbarheten negativt. En studie fra 2014 hvor man sammenlignet 1492 prøver fra fruktbarhetsklinikker viste dårligere kvalitet der prøvene var blitt utsatt for mikrobølgestråling.

Kilder:
PubMed: Effects of cellular phone emissions on sperm motility in rats.

Eurekalert.org: Mobile phones negatively affect male fertility, new study suggests 

Natural News: The safety of 5G technology is finally being brought into serious question

ZeroHedge: Will 5G Cell Phone Technology Lead To Dramatic Population Reduction

Thedailybeast: Do Cellphones Cause Infertility?


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

One Thought to “Vil 5G føre til dramatisk befolkningsreduksjon?”

  1. Jan Hansen

    Ikke så overrasket!

Legg igjen en kommentar