Klargjør for saksøking av medier over spredning av falsk nyhet

cnn-fak-news-falske-nyheter-nrk-aftenposten-vgRed. | NY1.NO

Elever ved en skole i Kentucky skal, ifølge CNN, ha hetset Nathan Phillips, en amerikansk urinnvåner. De skal de ha omringet den eldre mannen og spottet han. Ifølge CNN skal elevene ha hoppet, danset og gjort “narr” av mannens synging. Alle disse opplysningen viser seg nå å være løgn og oppspinn iscenesatt av CNN, og videreformidlet av medier over hele kloden i kjent “copy/paste” stil.

Sannheten er at det var Nathan Phillips, sammen med en gruppe hissige voksne aktivister som oppsøkte skoleelevene der de står å venter på busstur. Grunnen til sjikanen er at elevene går med såkalte MAGA capser (make America great again) , noe som fremkommer av trusler og tilrop mot ungdommene.

Saksøker medier for å spre løgner.
Nå går Lin Wood – en høyprofilert advokat til søksmål mot medier som har vært med på å spre løgnene om hans klient, ungdommen som ble konfrontert av aktivisten Nathan Phillips, og som bilde ble spredd over hele verden. Advokaten lover å aggressivt jakte ned de store mediene som hensynsløst har vært med å spre løgner om hans klient uten hensyn til hans rykte eller sikkerhet. NRK, VG og Aftenposten var alle med på å spre denne falske historien.

Viser kun en tilklippet versjon
Det som er gjennomgående er at mediene kun viser et svært kort klipp. Grunnen er at når man ser på råmaterialet er det opplagt at det er elevene som blir oppsøkt og hetset med tilrop som: “White scum”, “traitors”, “we going to harvest your organs”, “fags” med mer.

Ikke første gang CNN blir tatt i å fabrikkere falske historier
I 2017 ble CNN tatt i løgn da de sammenlignet et tidlig bilde av folkemengden ved Trump sin innsettelse med et tatt senere ved Obama sin. John Bonifield produsent hos CNN har innrømmet under skjult opptak at historien om at Russland hjalp Trump til seier i presidentvalget er oppdiktet og falsk.


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar