Muellers heksjakt fortsetter – Roger Stone arrestert – CNN tipset på forhånd

muellers-heksejakt-roger-stone-arrestert

Oppdatering 6/2-2019: Metadata, utvunnet fra dokumentet i tiltalen levert til CNN, beviser at nyhetsselskapet ble tipset om FBIs arrestasjon av Roger Stone, før hans egne advokater. Dermed var CNN på plass utenfor Roger Stone sin bolig og kunne filme arrestasjonen. Gaten var stengt av for alle unntatt FBI. Allikevel var CNN der, noe som viser at dette var et koordinert angrep fra Mueller og CNN. ( Se video nederst i artikkel )

Klokken 0600 fredag morgen dukket 16 biler med 29 FBI-agenter utstyrt med automatvåpen opp ved Roger Stones private bolig i Fort Lauderdale. CNN var allerede klar utenfor, tydelig tipset på forhånd om pågripelsen. Et såkalt SWAT-team (Special Weapons And Tactics) søkte deretter gjennom huset. Ifølge Stone terroriserte de både hans kone og hunder i hva han betegner som en politisk motivert pågripelse. De kunne kontaktet min advokat og jeg ville villig stilt opp til forhør. Jeg har ingenting å skjule, uttaler Stone, som har jobbet for politikere som Richard Nixon, Ronald Reagan, Jack Kemp, Bob Dole og sist Donald Trump.

Bakgrunnen for arrestasjonen er Robert Mueller sin etterforskning av påstått russisk innblanding under Trump sin valgseier. Stone har brukt over en million dollar så langt på advokathjelp for å forsvare seg mot hyppige angrep fra Mueller og må nå ut med 250.000 dollar i kausjon. Tilsammen har Roger Stone brukt over ni millioner kroner så langt på å forsvare seg, og er nærmest gått konkurs. Han har brukt opp sparemidlene sine og står i fare for å miste huset sitt.

Mueller selv involvert med Russland
WikiLeaks publiserte i 2017 dokumentasjon som viser at Hillary Clinton misbrukte sin stilling som utenriksminister da hun beordret spesialrådgiver Mueller å levere en stjålet prøve med høyanriket uran (HEU) til Russland i 2009. De lekkede e-postene avslører en kriminell saga som endte med at Clinton valgte å gi Russlands statlige atomkraftverk, Rosatom, kontroll over omtrent 20 prosent av uranbeholdningen i USA.

robert-mueller-smuglet-uran-til-russland
robert-mueller-smuglet-uran-til-russland

Ønsker du å støtte Roger Stone kan du gjøre det her: Stone Defense fund


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar