Terrorsiktet: Ønsket å drepe alle kristne

knivstukket-kiwi-onsket-aa-drepe-alle-kristne

Torsdag ettermiddag ble en kvinne knivstukket i ryggen inne i en Kiwi-butikk i Oslo sentrum. Kvinnen ble kjørt til Ullevål sykehus. Tilstanden hennes er kritisk, men stabil. Mannen som knivstakk kvinnen har gitt uttrykk for at han hater alle kristne og ønsker ta livet av dem. Han kommer fra Basjkortostan i Russland som har en majoritet på 38,6 prosent muslimer.

Går vekk fra tidligere uttalelser
Mannen har fått tildelt advokat, han går nå vekk fra tidligere uttalelser og tar avstand for støtte til terrororganisasjoner som IS. Han skal være veldig opptatt av straffens lengde, men viser ingen tegn til anger eller medfølelse, ifølge forsvarer Ola Lunde. Den 25-år gamle knivstukkede kvinnen har vært gjennom en vellykket operasjon og er nå ute av koma.

Kilder:
NRK
NRK


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar