Hackergruppe truer med å publisere dokumenter om terrorangrepet 11 september

hackergruppe-truer-med-aa-frigi-11-9-dokumenterRed. | NY1.NO

Hacker-gruppen Dark Overlord har frigitt dekrypteringsnøkler for 650 dokumenter som står i forbindelse med terrorangrepet 11 september 2001, og lover fremtidige lekkasjer vil få ødeleggende konsekvenser for USAs “deep state”. De frigitte dokumentene er bare en brøkdel av 18.000 hemmelige dokumenter relatert til terrorangrepene i 2001. Dokumentene skal komme fra forsikringsselskaper, advokatfirmaer og myndighetene.

Ønsker 2 millioner dollar
Hackerne ber om 2 millioner dollar i bitcoin for ̶i̶k̶k̶e̶ å offentliggjøre alle dokumentene i lekkasjen som de har kalt “9/11 Papers”. Nylig ble det også kjent at FBI ønsker å etterforske bruk av eksplosiver under terrorangrepet 11. september 2001.

Edit: Gruppen krevde først betaling for ikke å offentliggjøre detaljene, men krevde så betaling for å offentliggjøre, såkalt cash for cache. The hackers are asking for $2 million in bitcoin for the public release of its “megaleak,” which it has dubbed “the 9/11 Papers.” kildeKilder:
NewsWars
Steemit

Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

4 kommentarer til “Hackergruppe truer med å publisere dokumenter om terrorangrepet 11 september”

 1. Morten

  Det skal da være “2 millioner dollar i bitcoin for IKKE å offentliggjøre alle dokumentene” !

  1. lablogic

   Takk. Fikset + lagt til video. 🙂

   1. Knut

    “After apparently failing to secure the ransom, the group then took bitcoin donations from the public, releasing ‘layer 1’ after collecting $12,000 – but then also releasing ‘layer 2’ on Wednesday despite not meeting its funding target. “

    1. lablogic

     The hackers are asking for $2 million in bitcoin for the public release of its “megaleak,” which it has dubbed “the 9/11 Papers

Legg igjen en kommentar