Trump beordrer amerikanske styrker ut av Syria – Forsvarsminister Mattis trekker seg

trump-trekker-styrker-ut-av-syria-ny1_noRed. | NY1.NO

USAs president Donald Trump har i en rekke meldinger på twitter kunngjort en forestående tilbaketrekningen av amerikanske styrker fra Nord-og Øst-Syria. “Vi har beseiret ISIS i Syria, min eneste grunn til å være der under min presidentperiode” skriver Trump. Tjenestemenn i Trump-administrasjonen bekrefter “full og rask tilbaketrekking.”

President Trump annonserte over Twitter på torsdag at James Mattis går av som forsvarsminister i slutten av februar. Kunngjøringen om avgangen kommer rett etter Trump sin avgjørelse om å trekke USAs styrker ut av Syria, en beslutning Mattis skal ha vært svært uenig i.

Amerikanske styrker trekker seg ut av Syria:
Kilder:
zerohedge.com: Defense Secretary Out After Tense Meeting With Trump
debka.com: Trump orders US troop pullout from Syria
Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar