Franske generaler beskylder president Macron for “forræderi”

macron-beskyldes-for-forrederi

En gruppe bestående av franske generaler har skrevet et åpent brev til president Emmanuel Macron hvor de anklager ham for “forræderi” for å ha signert FNs Global Compact for Migration i Marrakech, Marokko. Avtalen ble undertegnet av 164 nasjoner på mandag, inkludert Norge og Frankrike. Avtalen støtter åpne grenser og ubegrenset migrasjon. Kritikk av slik massemigrasjon skal behandles som såkalt hatefulle ytringer (hate speech).

I brevet blir det pekt på at Frankrike gir opp sin suverenitet, den eneste suverenitet som gjenstår er måten pakten vil settes ut i live på. Undertegnelsen av avtalen vil kunne føre til enda større opptøyer i Frankrike, blir det påstått i brevet. Brevet er signert av ti generaler, inkludert en admiral, en oberst, så vel som tidligere forsvarsminister Charles Millon. De anklager Macron for å være skyldig i å forbigå demokratiske regler og forræderi mot nasjonen, for å signere avtalen uten å tillate en offentlig debatt om problemet, eller rådføre seg med de franske velgerne.

Kilder:
freewestmedia.com French generals accuse Macron of treason over UN Migration Compact
Minurne.org PACTE DE MARRAKECH SUR LES MIGRATIONS Lettre au président


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar