FBI skal etterforske bruk av eksplosiver under terrorangrepet 11. september 2001

FBI skal undersøke bruk av eksplosiver under 11/9 angrepetRed. | NY1.NO

For første gang siden 11/9 vil den føderale regjeringen undersøke bruk av eksplosiver under terrorangrepet. Advokatutvalget for undersøkelser rundt terrorangrepet 11. september 2001 har sendt inn en 52-siders underskriftskampanje, ledsaget av 57 sider med vitenskapelig bevis og vitnesbyrd fra øyenvitner om bruk av eksplosiver under angrepet. Den føderale dommeren Geoffrey Bermans indikerer videre etterforskning av saken.

To fly – Tre bygninger
Tre bygninger falt 11. september 2001, mens kun to fly fløy inn i bygningene under angrepet. Noe som har ført til vide spekulasjoner i hvordan den tredje bygningen ble tilintetgjort. Det finnes vitnemål fra blant annet brannmenn som forteller om eksplosjoner i bygningene.

Kilde: Global Research 9/11 Truth: Grand Jury Investigation of Collapse of WTC Twin Towers and Building Seven.


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

3 kommentarer til “FBI skal etterforske bruk av eksplosiver under terrorangrepet 11. september 2001”

  1. Jon Jon

    Endelig kommer sannheten ut!

  2. Kjetil Hansen

    Glimrende! Det er veldig interessant hvordan denne saken ble håndtert av media i sin tid. Vil konvensjonelle medier kunne bli dømt som medansvarlig i et komplott? Det er tydelig de har dekket over viktig informasjon.

  3. […] alle dokumentene i lekkasjen som de har kalt “9/11 Papers.” Nylig ble det kjent at FBI sannsynligvis kommer til å etterforske bruk av eksplosiver under terrorangrepet 11. september 2… Kilder: NewsWars Steemit Del denne […]

Legg igjen en kommentar