Frigitte dokumenter viser George Soros sponser migrantstrøm mot USA

george-soros-administrerer-migrant-karavan-mexico-usa

Milliarder og globalist George Soros bruker statsressurser og skattebetaleres penger til å fremme sine politiske aktiviteter, ifølge dokumenter innhentet av Judicial Watch tidligere i år. Judicial Watch er en amerikansk aktivistgruppe og selvstendige vakthundgruppe, som ved hjelp av søksmål via “Freedom of Information Act” henter ut dokumenter og etterforsker påståtte mislighold fra myndighetenes side.

De 32 sidene med oppføringer viser at Obama-administrasjonen sendte amerikanske skattebetaleres penger til Soros-støttede grupper i Albania for å finansiere sin politisk aktivitet, og at han bistod statsdepartementet ved å bestemme hvordan midlene skulle tildeles. Dokumentene hentet gjennom Judicial Watchs FOIA-søksmål avslører mekanismene bak hvordan en flom av immigranter finansieres gjennom Soros-støttede grupper som Pueblos Sin Fronteras og den venstreorienterte koalisjonen kalt CARA.

I tillegg er det et lekket et dokument i 2016 fra George Soros “Open society Foundation” med tittelen “Migration Governance and Enforcement Portfolio Review,” som viser nære bånd mellom hans ikke statlige organisasjoner (NGOs) og FNs migreringsrepresentant Peter Sutherland, som har lagt til rette for massemigrasjon. Karavanen med migranter er forventet å ankomme USA rett før mellomvalget, og vil sannsynligvis påvirke valget negativt for republikanerne og Trump spesielt. George Soros, som selv er jøde, har innrømmet under intervju med 60-minutes at han hjalp nazistene med å angi andre jøder under 2. verdenskrig og at han IKKE angrer på det.

26 oktober 2019: Videoen over er blitt sensurert av Youtube. Under kan du se intervjuet med 60 minutes

Kilder:
infowars.com: judicial-watch-docs-prove-migrant-caravan-funded-by-soros

judicialwatch.org: jw-v-state-soros-albania-01012 (PDF)


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

2 kommentarer til “Frigitte dokumenter viser George Soros sponser migrantstrøm mot USA”

  1. O.H.

    Soros er stormannsgal og en farlig mann i søken etter sin verdensregjering.

    1. Andra

      George Soros har hjulpet å frakte millioner av migranter inn i Europa og nå forsøker han seg på det samme i USA.

Legg igjen en kommentar