CNN med rasistiske hatytringer mot Kanye West.

CNN med rasistiske ytringer om Kanye WestRed. | NY1.NO

Kanye West er en suksessfull amerikansk plateprodusent og rapper. Han har gått ut og støttet Trump sitt slagord: “Make America great again”. Uansett hva man måtte mene om Trump, er det under beltestedet for CNN å komme med rasistiske kommentarer for å sverte Kanye West. Årsaken til de hatefulle ytringene kommer tydelig frem under sendingen hvor det pekes på Kanye sin støtte til president Trump. CNN panelet kaller Kanye West en “analfabet neger”. Etterpå ler de godt og ondt.

De fortsetter med å kalle han en “oppmerksomhetshore, akkurat som presidenten”. Panelet forsetter med å si at ingen bør ta Kanye seriøst. Han har tydeligvis problemer. Dette kommer fra CNN som har følgende som slagord: “The most trusted name in news – Facts first”. Ikke mye faktabasert å komme med rasistiske fornærmelser som går på hudfarge og leseferdigheter. Kanye West er antatt å være verdt omkring 145 millioner dollar, tilsvarende over 1,1 milliarder norske koner etter dagens valutakurs. Se videoen under og bedøm ordbruken selv.


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

2 kommentarer til “CNN med rasistiske hatytringer mot Kanye West.”

  1. Ole

    CNN er kanalen som skriker høyest om rasisme og bruker rasisme-kortet mot alle sine politiske motstandere. Med en gang det er en som er for Trump da er det greit å kalle han for hva det skulle være.

  2. Bjørn Nilsen

    Har du hørt på rap musikk eller sett hva afro amerikanere bruker av ord om hverandre og til hverandre før?
    Åååååh stemmer du er en sånn som ikke ser mørk kultur du vel Ole.

Legg igjen en kommentar