Varsler full storm på Østlandet

storm-ostlandet-vestfold-akershus-norge

Meteorologisk institutt hever farenivået til rødt for vindkastene som er ventet inn over Østlandet i dag. Det oppfordres til å tjore fast løse gjenstander og holde seg innendørs. Ved rødt nivå for ekstremvær er det fare for store ødeleggelser og fare for at liv kan gå tapt. Myndigheter og sivile i berørte områder oppfordres til å utføre tiltak som bidrar til å sikre liv og begrense skadeomfanget.

For de andre områdene i Sør-Norge som blir truffet av dagens kraftige lavtrykk, forblir farenivået på oransje nivå. Østfold, Vestfold, Oslo og Akershus har alle blitt oppgradert til rødt som er høyeste nivå.


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

One Thought to “Varsler full storm på Østlandet”

  1. Tore B

    Nå er det berre å tjore gjeita fast!

Legg igjen en kommentar