Varsler full storm på Østlandet

storm-ostlandet-vestfold-akershus-norge

Meteorologisk institutt hever farenivået til rødt for vindkastene som er ventet inn over Østlandet i dag. Det oppfordres til å tjore fast løse gjenstander og holde seg innendørs. Ved rødt nivå for ekstremvær er det fare for store ødeleggelser og fare for at liv kan gå tapt. Myndigheter og sivile i berørte områder oppfordres til å utføre tiltak som bidrar til å sikre liv og begrense skadeomfanget.

For de andre områdene i Sør-Norge som blir truffet av dagens kraftige lavtrykk, forblir farenivået på oransje nivå. Østfold, Vestfold, Oslo og Akershus har alle blitt oppgradert til rødt som er høyeste nivå.

Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

One Thought to “Varsler full storm på Østlandet”

  1. Tore B

    Nå er det berre å tjore gjeita fast!

Legg igjen en kommentar