Krigshelt sensurert for å kritisere Obama

obama-hillary-banghazi

Denne helgen kalte tidligere president Barack Obama kildringer av angrepet på den amerikanske konsulatet i Benghazi for “konspirasjonsteori”. Kommentaren ble ikke godt mottatt av Kris Paronto, en av de få overlevende fra angrepet, hvor blant annet ambassadør J. Christopher Steven ble drept.

Kris Paronto suspendert i 12 timer fra Twitter Kris Paronto suspendert i 12 timer fra Twitter

Klokken 9:40, 11. september 2012, angrep den islamske militante gruppen Ansar al-Sharia det amerikanske konsulatet i Libya, noe som resulterte i at USAs ambassadør i Libya og tre andre som tilhører ambassaden ble drept. Steven var den første amerikanske ambassadøren som ble drept i tjeneste siden 1979.

Kris Paronto ba Obama sette seg selv i en posisjonen til de ansatte ved konsulatet den kvelden. Like etterpå ble han suspendert fra Twitter i 12 timer. Paronto har tidligere kritisert Obama og Hillary for ikke å ha sendt forsterkninger da konsulatet ble angrepet, noe han beskriver i boken sin “13 Hours” (2014).

Kilder:
IndependentSentinel: kris-paronto-temporarily-suspended-from-twitter-after-calling-out-obamas-lie
Benghazi-survivor-tears-into-obama-for-calling-benghazi-a-conspiracy-theory
Kris Paronto (Twitter)
Kristantoparonto.com


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar