Trump: Sosiale nettverk sin sensur av konservative sannsynligvis ulovlig

trump-google-facebook-twitter-sensur-konservative-ulovligRed. | NY1.NO

Det er ingen hemmelighet at nettsamfunn og sosiale nettverk som Facebook, Twitter og Youtube diskriminerer konservative og konservativt innhold. I tiden opp mot mellomvalget i USA har en rekke kontoer blitt utestengt fra Facebook, Twitter og Youtube. Det som er felles for det store flertall av disse, er at de støtter opp om republikanerne, eller konservative synspunkter. Søkefunksjonen i Google favoriserer nå overveldende i retning av demokratene. Søker man på Donald Trump på Google nå får man nesten utelukkende opp negative historier øverst i søkeresultatene, fra nyhetskanaler som CNN, som har blitt tatt utallige ganger i å spre falske nyheter.

Konservative og kristne sensurert i det stille
Kanaler som Infowars.com og Alex Jones har blitt utestengt fra Youtube. Google diskriminerer nå ved å nedgradere nettsiden deres i søkeresultatene. I tillegg til dette blir det spredd rykter om Alex Jones, han blir saksøkt fra flere kanter og har ikke mulighet til å svare på tiltale gjennom nevnte plattformer siden disse har utestengt han. Project Veritas klarte å få opptak av twitter ansatte hvor de innrømmer på skjult kamera at de sensurerer konservative gjennom en teknikk som kalles “shadow banning”. Teknikken går ut på at brukerne tror innholdet deres blir spredd og sett av andre, men i virkeligheten blir synligheten strupt, gjerne ved hjelp av algoritmer. Slik kan plastformene sensurer innhold fra meningmotstandere i det skjulte. Medarbeiderne uttalte at budskap ble automatisk sensurert om systemet kjente igjen ord som Amerika og Gud.

Kilder:

NewsWars: Trump-on-establishment-media-truth-doesnt-matter-to-them

Thegatewaypundit: boom-president-trump-drops-bomb-google-facebook-and-twitter-censoring-of-conservatives-may-not-be-legal

lifenews.com censored-how-facebook-twitter-google-and-youtube-are-suppressing-conservative-speech


zerohedge.com youtube-takes-steps-censor-controversial-aka-conservative-content


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

One Thought to “Trump: Sosiale nettverk sin sensur av konservative sannsynligvis ulovlig”

  1. Ole i Dole

    Ikke bare sannsynlig men helt sikkert!!

Legg igjen en kommentar