Truer med å utplassere taktiske atomvåpen i Syria

russland-truer-med-utplasere-taktisk-atomvaapen-Syria

Russland advarer om nytt iscenesatt kjemisk angrep som påskudd for rakettangrep fra Vesten etter uttalelser fra John Bolton. Den amerikanske nasjonale sikkerhetsrådgiveren John Bolton truer Damaskus med et veldig sterkt militært svar hvis det skulle oppstå påstander om bruk av kjemiske våpen under den syriske hærens kampanje for å befri Idlib. Påstander om kjemisk angrep har vist seg tidligere å være iscenesatt av gruppen White Helmets.

Russland truer med å utplassere taktiske atomvåpen
Den russiske forsvarsdepartementets talsmann Igor Konashenkov advarte lørdag om at en provokasjon med påstått kjemisk våpenbruk i Syria blir planlagt ved hjelp av britiske spesialtjenester og vil tjene som påskudd for missilangrep fra Vesten og USA mot det arabiske landet. Ifølge generalen er provokasjonen planlagt utført av terrorister fra Hayat Tahrir ash-Sham, tidligere kjent under navnet Jabhat al-Nusra.

Kilder:

Merk: YouTube har fjernet og sensurert flere kanaler som viser hvordan White Helmets har forfalsket kjemiske angrep tidligere. Slike falske angrep har blitt brukt som unnskyldning til å angripe Syria.

Russian Official Shocks By Urging Tactical Nuke Deployment In Syria After Bolton Warning

Russia Warns Staged “Chemical Provocation” Coming In Syria After Bolton Cites New Intel

al-jazeera-films-false-flag-fake-chemical-attack
White-helmets-ready-for-false-flag-chemical-attack
Us-freezes-funding-for-white-helmets
White Helmets Still Funded by UK Despite Alleged Al-Qaeda Links


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar