Per Sandberg til TV2 og NRK: Finn dere en annen jobb!

per-sandberg-nrk-tv2-skaff-dere-ny-jobb

Den avgåtte fiskeriminister raser mot norsk presse. Jeg er blitt ødelagt i et demokratisk land. I et land som kalles et av verdens fredeligste land å bo i, og i et land som er en stor forkjemper av menneskerettigheter. Per Sandberg beskyldte norsk presse for i flere uker, grunnløst og uten fnugg av bevis, å forsøke å knytte hans kjæreste Bahareh Letnes til det iranske regimet. Ifølge Sandberg er NRK og TV2 verst.

Går av for å beskytte samboeren
Ifølge Sandberg er kjærestens eneste ambisjon er å drive butikk og kulturutveksling mellom Norge og Iran. Letnes uttaler at omtalen har skapt en farlig situasjon for henne. Sandberg mener han ikke hadde noe valg og måtte gå av siden kjæresten hans ble bygget opp av pressen til å være en sikkerhetsrisiko.

Varsler søksmål
Sandberg varslet også søksmål. Vi skal gå gjennom hvert presseoppslag. Det som har blitt skrevet hører ikke hjemme i dette landet. Sandberg mener pressen har spredd løgner og gjort sitt ytterste for å forsøke å stemple Letnes som iransk agent. Det er helt utrolig at NRK vinkler det på denne måten. Totalt kompetanseløst når det gjelder Iran. De har bare slengt ut en hel masse påstander uten å kvalitetssikre de svarene og ekspertene de har dratt inn, uttaler Sandberg.


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar