Dødsvirus luftbåren i Kina? Eksperter hevder 38 prosent dør ved kontakt

nytt-dodsvirus-luftboren-i-kina

En “ny” mutasjon av det dødelige fugleinfluensa viruset har drept hundrevis av mennesker i Kina, og er, ifølge eksperter, bare tre mutasjoner unna å bli overførbar mellom mennesker. Stammen, H7N9, sirkulerer blant fjærfe og har drept 623 mennesker ut av 1.625 smittet i Kina – en dødelighet på 38,3%. Først identifisert i Kina i 2013, nå har H7N9 på ny oppstått som en alvorlig trussel.

Professor Jonathan Van-Tam i Storbritannia frykter at H7N9 kan føre til et globalt utbrudd. “H7N9 er et eksempel på et virus som har bevist sin evne til å overføres fra fugler til mennesker,” uttaler han og legger til “Det er mulig at viruset kan være årsaken til neste pandemi.” Verdens Helseorganisasjon sier at N7N9 er “et uvanlig farlig virus for mennesker” og “en av de mest dødelige influensavirusene vi har sett så langt”.

Kilde: Les mer her (zerohedge.com)


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

4 kommentarer til “Dødsvirus luftbåren i Kina? Eksperter hevder 38 prosent dør ved kontakt”

 1. Willy

  Slikker han på høna?

  1. Anony mus

   Nei.Han bare smaker!

 2. MortenB

  Prøver noen med denne nyheten å egentlig fortelle at de som tok den såkalte svineinfluensa vaksinen i 2009, som egentlig var en H7N9 vaksine siden det “ikke var tid nok” til å lage en ekte svineinfluesavaksine, at de som den gang tok denne vaksinen nå tilfeldigvis begynner å bli syke av H7N9 viruet som de faktisk fikk i denne vaksinen og dermed ble smittet med ? Og at nyhetene dermed kan kalle det en “ny” epedimi ?

Legg igjen en kommentar