Vil ha folkeavstemning om bomstasjoner

bompengehelvete

Frp-politikere i Oslo og Akershus ønsker at det holdes folkeavstemning om de 53 nye bomstasjonene som er planlagt i disse fylkene neste år. Gruppeleder for Fremskrittspartiet i fylkestinget i Akershus, Vibeke Limi, vil foreslå folkeavstemning under junimøtet i fylkestinget. Hun mener bilistene får for lite tilbake for alle bompengene de betaler. Av det som kreves inn i Oslo, går kun 11 prosent til vei, mens 89 prosent går til kollektivtiltak. I Akershus går 70 prosent til kollektivtiltak.

Det er planlagt hele 53 nye bomstasjoner i og rundt Oslo fra neste år. Disse kommer i tillegg til de 20 bomstasjonene som allerede utgjør Oslo-ringen og Bærumssnittet. En måling host nettavisen viser at hele 88 prosent ønsker en folkeavstemning om bombstasjoner.

Nettavisen folkeavstemning bompenger
Nettavisen folkeavstemning bompenger

Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

One Thought to “Vil ha folkeavstemning om bomstasjoner”

  1. Tom

    Det er ikke for ingenting at det kalles bom-tur.

Legg igjen en kommentar