Trump vil trekke USA ut av Syria

trump-trekker-usa-ut-av-syriaRed. | NY1.NO

President Donald Trump kom nylig med den overraskende uttalelsen at USA vil trekke seg ut av Syria veldig snart.

– Vi kommer til å ha hundre prosent av kalifatet, som de kaller det, og ta alt tilbake fort, fort. Men vi skal ut derifra veldig snart. Vi har brukt syv billioner dollar i Midtøsten, og vet dere hva vi sitter igjen med? Ingenting, sa Trump, og lovte å heller bruke ressurser på å skape flere jobber og bedre infrastruktur innad i USA.

USA har over 2.000 soldater i den østlige delen av Syria, hvor de samarbeider med lokale for å drive IS ut av landet. Terrororganisasjonen Den islamske stat (IS) er så å si knust i Syria etter at Trump har regjert i litt over ett års tid.

Trump: USA trekker seg ut av Syria snart:


 

Trump om Syria:


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

3 kommentarer til “Trump vil trekke USA ut av Syria”

  1. OlsenBanden

    Om det stemmer er det et viktig steg i riktig retning!

  2. John J

    Tror Trump mente det han sa i valgkampen at han ønsker å trekke USA ut av alle pågående konflikter,men han har nok fått kjenne the deep state godt på kroppen etter at han ble innsatt. Deep State ønskes selvsagt ikke fred. Sterke krefter jobber hardt for å holde konfliktene gående og våpenindustrien tjener rått

  3. […] uker etter at Trump annonserte at han ønsket å trekke USA ut av Syria har han nå gjort helomvending og har advart om nært forestående angrep. Den angivelige årsaken […]

Legg igjen en kommentar