NRK på ville veier – Barneprogram viser folk som tisser i egen munn og spiser spy

nrk-ekkel-barnetv-underholdningRed. | NY1.NO

Barneprogrammet “Ville veier” på NRK Super, som er NRKs TV-kanal for barn i alderen to til tolv år, viser programledere som utfordrer hverandre til dekadente og perverse oppgaver. Serien har gått over fire sesonger og i hvert avsnitt konkurrer programlederne Jonas Lihaug Fredriksen og Henrik Hildre mot inviterte kjendiser til å utføre de mest ekstreme og vemmelige oppgaver. Eksempler på oppgaver er:

Spytte hverandre i ansiktet
Suge på tærne til lagkameraten
Drikke spytt
Urinere i egen munn
Spise omelett av spy
Drikke kaffe av urin
Prompe hverandre i ansiktet
Bruke undertøy beregnet på det annet kjønn
Drikke lagkameratens urin

Produsent for programmet, Natasha Sayer, påstår til VG at programmet ikke skal være skadelig for barn. Hun forteller at de har fått inn noen få klager fra småbarnsforeldre som har kommet over programmet tilfeldig mens de surfet etter innhold på NRK Super. Hun beklager dette, men viser til at NRK har en egen TV-app hvor foreldre har mulighet til å reservere de yngre barna mot innhold med eldre aldergrense. Vi spør: Hva hjelper nå det, når det verste og ekleste innholdet vises på barne-TV? Hva synes du? Kommenter gjerne under.

Kilder:
VG: nrk-super-program-utfordrer-hverandre-til-aa-tisse-seg-selv-i-munnen (video)
NRK: På ville veier


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

29 kommentarer til “NRK på ville veier – Barneprogram viser folk som tisser i egen munn og spiser spy”

 1. Siri S

  Æsj. Så ekkelt. Hva feiler det NRK????????!???

  1. Janfrid Strømme

   NRK må skjerpe seg! Staten skal ikkje oppfordre til ned erdigende oppførsel! Dette er jo mobbing, ikkje noke gøy! Sjølv om barn synes det er gøy å seie tiss og promp og bæsj, synes dei IKKJE det er gøy å sjå at nokon tissar på ein annan! Dette er jo alldeles lavmål! Å påstå at dette ikkje er skadeleg for barn, viser jo berre at NRK ikkje veit kva dei driv på med lenger! Dette er ikkje humor for vaksne ein gong!
   Det er blitt ganske tydeleg at det er ein gjeng i NRK som ønsker å påvirke barn og unge til å godta all slags perversiteter! Tenk når ungane skal praktisere “det dei har lært på TV”! Da blir det mobbing og trakassering!
   Er det dette NRK vil stå for? Eller kan det være noen som vil stå for det som er vanleg folkeskikk, høfleg oppførsel og oppfordre barn til gangs menneske? Er de også blitt redde for å vise kristne program? Eller innbiller de doke at de vil “støte” noken med det? Da kan eg fortelle doke at dei som ikkje vil sjå på slike program har mulighet til å slå over på annan kanal! Men barneTv har til no vore tradsjon for å vere oppbyggeleg og positivt innhald!

 2. maya

  god grunn til å slutte betale lisensen spør du meg.hva fanken tenker de på?Dette er på kanten til og med for voksne og så viser de slikt til lettpåvirkelige barn.

 3. eva mikaelsen

  Æsj, seriøst. NRK skjerp dere….FY flate er det mulig å være så kvalm

 4. ole

  dritt lei av å måtte betale for sånt piss

 5. Eva

  Nrk er til å spy av. Lavmålet har nådd bunnen. Og kan være helsefarlig i tillegg hvis dette blir prøvd av barn Burde stoppe dette programmet

 6. Anne Grete

  Fy fader har NRK mistet ALT av vett og forstand ?

 7. Øyvind t

  Har vi ikke kulturminister som jkan stoppe dette “Grapset”

 8. Ann Marie Leonhardsen

  Nå må NRK begynne å våkne !!
  Er det slik at vi sitter her med følelsen av at det er undermålse som regjerer NRK.
  Nå må ledelsen inn og redigere bort ubrukelige perverse personer som lager styggedom for barn også for voksne

 9. Kjerstin Louise

  Slikt er bare motbydelig! Har ingenting i et barneprogram å gjøre! Uansett aldersgruppe det er ment for.
  En kanal som hele Norge er påtvunget å betale for bør holde seg for god for slike perversiteter!

 10. Nancy Solbakken

  Perverst! NRK burde virkelig skamme seg!!

 11. oshit

  Natasha Sayer… vist hu meine dette e okey ja då kan de ikkje spinna mye i toppen.. hu har gjerna kun fett så skvulpe i håve.. eg googla hu og hu e jo i rette generasjon for galskap.

 12. Are elvevold

  Kun en kommentar : lavmål .

 13. Margit Pedersen

  Hoderystende :-(!! Er det dette voksne folk vil at barn skal holde på med??? Jeg tror/anbefaler at barnevernet kobles inn mot programledere og andre som tillater sånn vemmelig oppførsel. Fullstendig tankeløst av programledere og NRK-ledelse 🙁

 14. Kari-Anne

  Nei, nå må dere bruke litt vett. Er det ikje nok dritt i verden, treng ikke NRK skal hjelpe til.

 15. Kjellaug Røyland

  Fins det ikke vett i hodet på folk lenger? Fy, er kvalmt
  for voksne, og så er det BARNE-TV!!

 16. Gerd Wera Karlsen

  MOTBYDELIG !!!

 17. Ingrid Kristin

  Hvorfor lage program med slike ting i det heletatt? Foreldre kan reservere innhold med en tv-app?? Hallo… sånt burde ikke lages verken for voksne eller barn. Ingenting er naturlig ved å spise spy eller spytte/fise i ansiktet til en annen… eller drikke urin osv.
  Det er noe seriøst galt i hodet på dem som synes slike ting har enten underholdningsverdi eller at man kan lære noe av det. For

 18. Anne K. G.

  Ønsker virkelig ikke at mine barn skal se slikt på NRK!

 19. Per M. Wilhelmsen

  Det er vel på tide å avvikle hele NRK, i hvert fall som lisensfinansiert riks TV. Jeg tviler på st der er noen lisensbetaler som er interessert i å finansiere slikt.

 20. Hanna T.B Severinsen

  Poenget med å få betalt for noe er jo at man blir frikjøpt til å bruke tid på å lage noe andre ikke har anledning eller tid til. Dette kan ikke defineres som verken kreativt, underholdende eller verdt å bruke tid på. Bruk skarpsindig og kreativ humor, tenk lenger enn tiss- og bæsj-humor, det har NRK vært gode på før.

 21. Bjørg Sølvi Refvik

  Over og ut med NRK!! No er grensa nådd! Snakk om hovmodets høyborg! NRK tek aldri sjølvkritikk. Skulle tru programma var laga av småunger som nettopp har oppdaga sitt kjønn! Dette vil eg ikkje betale for!!

 22. Tonje

  Og vi prøver å lære barna våre at de skal være snille med hverandre, synes dette er et skikkelig feil budskap til alle barn!

 23. Odd Magne Stave

  No må det verte slutt på å betale lisens. NRK har mista heilt forstand og etikk. Distrikta vert avspist med 5 minutt nyhetssendinger og humoren er basert på humoren til perverse barn

 24. Karoline skaflestad

  Dette vil eg ikkje vere med på. Søppelprogram kallar eg det. Har ikkje NRK anna å by på til vår oppveksande generasjon. ?

 25. Liv Bekkeli

  Send et brev til NRK ledelsen og til politikere du kjenner. Vi kan ikke akseptere at vi spises opp innenfra av personer som ikke forstår seg på et verdigrunnlag som alle kan dele.

 26. Toril Gilberg

  Rett og slett bare ekkelt, dette er IKKE god underholdning for NOEN aldersgrupper det!!! Jeg blir bare sint for at jeg må betale lisens for at NRK skal lage og sende søppelprogrammer…

 27. Unni L. Hatlegjerde

  Hva er hensikten med dette? Dette er helt usmakelig ….

 28. Olav Hovda

  Må vera eit stort hol i håve!

Legg igjen en kommentar