En bitcoin er nå verdt over 100.000 kroner

verdien-pa-bitoin-fortsetter-a-stige

En ny milepæl ble satt når nå en eneste bitcoin koster over 100.000 norske kroner. Den digitale valutaen har nesten doblet seg i løpet av en måned. Så langt i år har kryptovalutaen steget over 1.100 prosent. Mens analytikere i den tradisjonelle finanssektoren drøfter om hvorvidt det er snakk om en boble, prøver regjeringer over hele verden å ta kontroll over kryptovalutaer. Det amerikanske senatet vurderer et lovforslag om å forby amerikanske borgere eierskap av digitale valuta-kontoer i inn-og utland.

Tidligere i år forbød den kinesiske regjeringen handel med bitcoin sammen med initial coin offerings (ICO), noe som førte til et fall på nesten 25 prosent. Verdien steg midlertidig raskt igjen.

Share This:

Related posts

One Thought to “En bitcoin er nå verdt over 100.000 kroner”

  1. Strike

    Klart de ønsker å forby disse, da kryptovalutaene vil frata dem all makt!

Leave a Comment