Trump kritiserer FBI for dobbeltmoral

trump-kritiserer-fbi-for-dobbeltmoral

Donald Trump kritiserer FBI for å ødelegge livet til tidligere generalløytnant Michael Flynns ved å rettsforfølge ham for hans løgn i forbindelse med Russland, mens de lar Hillary Clinton gå fri. Rigget system, eller bare dobbel standard? Spurte presidenten på Twitter. Trump klaget også på at Hillary slettet 33.000 e-poster tre uker etter at hun mottok rettslig stevning fra kongressen.

Flynn skal ha sagt seg skyldig i å lyve om å ha vært i kontakt med den russiske ambassadøren Sergey Kislyak i desember i fjor, før Trump inntok presidentkontoret. Senere skal Sergey Kislyak blitt anklaget for å være spion, men disse anklagene skal ha kommet frem i CNN. CNN har flere ganger blitt tatt i å bevisst produsere falske nyheter.

Kilder:
Dailymail Donald-Trump-attacks-FBI
Wikipedia om Flynn

Share This:

Related posts

One Thought to “Trump kritiserer FBI for dobbeltmoral”

  1. Sam Simsom

    Trump har rett. Det Hillary gjorde var langt verre og hun fikk aldri straff. Selvfølgelig sørget de høytstående vennene hennes for at hun var beskyttet.

Leave a Comment