Sverige: Vil installerer mikrofoner i kampen mot voldtekt og terror

sverige-immigrasjon-integrering-voldtekter-lovbrudd-overvaking

Politiet i Sverige ønsker å installere mikrofoner i innvandrertette områder for å plukke opp avslørende lyder av kvinneskrik, eksplosjoner, skudd eller knust glass. Antall gjengrelaterte skyteepisoder har økt 43% de siste tre årene, mens voldtektene har økt med 14% fra i fjor. Seksuelle overgrep mot kvinner på musikkfestivaler i Sverige har økt med 1000%. En nylig meningsmåling viser at halvparten av unge kvinner i landet føler seg utrygg utendørs.

Den første utrullingen av teknologien vil være i Järva. Det nye programmet følger installeringen av overvåkningskameraer i de beryktede innvandrerområdene Rinkeby, Tensta og Husby. Mikrofonene vil delvis fungere som en erstatning for de faktiske politibetjentene, da eneste politistasjon i området er bestemt nedlagt til tross for at kriminaliteten fortsetter å stige. Politi, brannmenn og ambulansearbeidere blir rutinemessig angrepet. Granatangrep er nå vanlig i Sveriges innvandrerområder, med 16 eksplosjoner de siste 28 dagene.

PeterSweden: 16 BOMBS in 1 month | SWEDEN

Paul Joseph Watson: The Truth About Sweden

Kilder:
svd.se/hundrata: H-osynliga-mikrofoner-kan-overvaka-i-jarva
RT: Sweden-ambulance-attacks-nogo-zones
InfoWars: swedish-spring-citizens-demand-national-conversation-on-migrant-crimes-after-top-cop-goes-public
InfoWars: Grenade-attacks-in-sweden-increase-sevenfold


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

One Thought to “Sverige: Vil installerer mikrofoner i kampen mot voldtekt og terror”

  1. […] voldtekter og problemer med å integrere den stadig økende gruppen immigranter fra andre kulturer. Politiet i Sverige ønsker nå å installere mikrofoner i innvandrertette områder for å plukke opp avslørende lyder av kvinneskrik, eksplosjoner, skudd eller knust […]

Legg igjen en kommentar