Minst 26 drept under gudstjeneste i Texas

skyting-texas-kirke

Guvernør Greg Abbott bekrefter at 26 personer ble drept da en gjerningsmann åpnet ild i en kirke i den lille byen Sutherland Springs, under en gudstjenste 11.30 lokal tid. Gjerningsmannen var kledd i svart, og hadde på seg en skuddsikker vest ifølge politiet. Gud være med menneskene i Sutherland Springs i Texas. Jeg følger situasjonen, skriver president Trump fra Japan. Sutherland Spring er et lite sted med under 1000 innbyggere.

Oppdatering: Gjerningsmannen skal være identifisert som den 26 år gamle Devin Patrick Kelley. Massemorderen skal ha blitt stoppet fra videre drap av lokale innbyggere med tilgang på våpen.


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar