Prisvinnende journalist setter søkelyset på klimafiksing

strontium-barium-aluminium-klimafiksing

Astrid Rommeveit har mottatt det Europeisk meteorologiske samfunn sin journalistpris på grunnlag av tre nyere artikler publisert på nettstedene Yr og NRK. I to av artiklene setter hun søkelys på storskala manipulering av miljøet som påvirker jordens klima. I sin siste artikkel skriver hun om klimaforskere som vil strø partikler i atmosfæren for å lage kunstige skyer for å kjøle ned kloden. Det blir blant annet henvist til norske Helene Muri som forsker på kunstige skyer. Ifølge Muri kan man sette i gang eksperimenter med kunstige skyer om ti år, men som prøver fra nedbør har vist, er slike forsøk sannsynligvis godt i gang allerede. Prøver gjort av lekfolk og forskere rundt om i verden viser nedbør av barium, aluminiumoksid og strontium. Flere har også reagert på at nyere flystriper har en tendens til å henge lenger, samt å danne tynne skylag som etterhvert dekker himmelen.

Dane Wigington: Geoengineer David Keith Admits to Dangers of Spraying Aluminum

EnergySupply2008: CHEMTRAILS – RAIN WATER TESTS SHOW HIGH LEVELS OF ALUMINUM

Mike Decker: Must Watch!!Hair Test Results Prove Geoengineering Is Poisoning All Life!

Kilder:
YR: Frykter-ingen-vil-bry-seg-om-verdens-storste-eksperiment
Yr: forbereder-verdens-storste-eksperiment
YR: jemper-mot-flystripene
emetsoc.org: ems-journalist-award-2017-to-astrid-rommetveit


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

3 kommentarer til “Prisvinnende journalist setter søkelyset på klimafiksing”

 1. Molly

  Jeg selv er en Chemtrailer MEN her sier hun noe annet:
  “Artikkelen min blir misbrukt – I artikkelen går det frem at planene aldri har vært testet i virkeligheten. Ingenting av det som foregår er forsøkt holdt hemmelig av forskerne.Likevel deles saken på sosiale medier av chemtrailere, som bevis på at et storstilt, hemmelig væreksperiment finner sted den dag i dag.Jeg er ikke den eneste som opplever å bli misforstått. Flere klimaforskere uttrykker også frustrasjon over slike anklager. I USA har en forskergruppe laget en egen nettside som henvender seg til chemtrailerne, for å legge død påstandene om at de i hemmelighet trikser med været.” “For Sven-Inge Johansen og chemtrailerne er det sannsynligvis nok en bekreftelse på at været er manipulert. De ser himmelens dramatikk på sin egen måte.Hvordan vil det gå med samfunnet dersom alle skal definere sin egen sannhet, lurer jeg? Hvis alle skal varsle sitt eget vær? Stille sin egen diagnose? Analysere sitt eget drikkevann, ut fra egne kriterier om hva som er trygt?Hvordan skulle denne flyturen gått for seg, om jeg ikke valgte å stole på pilotene og ingeniørene som bygget flyet?Det hele kunne endt i kaos. Som journalist vil jeg være åpen og nysgjerrig, men vitenskap og fakta er fortsatt det viktigste. Også etter denne reisen.”
  Velg sitatene med ommhu – dette jobber mot din hensikt – vi blir bare latterligjort.

 2. Kari

  Hvordan kan jeg teste drikkevannet mitt for aluminium?

 3. Truls Andersen

  Aluminium blir funnet i store mengder rundt om i verden , På akkurat samme tidspunkt dannes det store skyer etter fly på himmelen og geo ingeniørene snakker om sprøyting. For et sammentreff.

Legg igjen en kommentar