Truet med å kaste barna overbord om de ikke fikk innpass i Europa

immigranter-truet-med-kaste-babyer-over-bordRed. | NY1.NO

Nesten 1000 ulovlige innvandrere landet i Italia i går etter at de truet med å kaste babyer i havet hvis skipet deres ble tilbakevist. Den 240 fot lange båten ble oppdaget i internasjonalt farvann i løpet av natten. Når italienske kystvaktbåter la til ved siden av, fikk mannskapet sjokk da de oppdaget at flyktningene holdt barna sine dinglende over båtsiden. Immigrantene truet med å kaste babyene overbord om kystvakten kom nærmere. Flyktningene som var på vei til Storbritannia, ble først beroliget når de ble lovet videre innpass.

Italienske tjenestemenn uttaler at de fleste flyktningene led av utmattelse og sjøsyke. Italias lange kystlinje gjør landet til et hovedmål for immigranter som ønsker seg til Europa. Mange håper å få gjemt seg i lastebiler og få innpass til Storbritannia.

Kilde: dailymail.co.uk


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

3 kommentarer til “Truet med å kaste barna overbord om de ikke fikk innpass i Europa”

 1. Strike

  Dette er faktisk veldig enkelt om myndighetene hadde hatt ønske om å stoppe strømmen av mennesker som hverken hører hjemme her, eller i snitt bidrar til samfunnet:
  stopp alle utbetalinger fra det offentlige, og endre regelen til at man må ha ARBEIDET i minst 10 år før man har gjort seg fortjent til velferdspenger fra staten.
  Så enkelt kan det faktisk gjøres!
  Da forsvinner parasittene!

 2. Truls Olsen

  Hvorfor tar ikke Saudi-Arabia, De forente arabiske Emirater og de andre rike statene i Midt-Østen i mot flere flyktninger?

 3. Ragnhild

  Behold barna. Send foreldrene hjem

Legg igjen en kommentar