Fire skadd etter skyteepisode i Sverige

fire-skadd-etter-skyteepisode-sverige

Fire mennesker er skadd etter skyteepisode i Trelleborg utenfor Malmø i Sverige torsdag kveld. Alle fire er innlagt på sykehus. To av de fire skal ha skuddskader, en skal ha blitt stukket med kniv. Alle de skadde er menn. En er arrestert.

Hendelsen klassifiseres som et mordforsøk. SKadene karakteriseres som alvorlige, men ikke livstruende av sykehuspersonell. Området er nå sperret av og teknikere jobber på stedet. Fem mistenkte er tatt inn til avhør og senere sluppet fri, mens en sitter mistenkt for mordforsøk. Politiet utelukker ikke flere arrestasjoner.

Kilder:
Sydsvenskan: skottlossning-i-trelleborg-flera-skadade
Expressen: flera-personer-skottskadade


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

One Thought to “Fire skadd etter skyteepisode i Sverige”

  1. […] opplevd lignende problemer, men ikke kun påsatte bilbranner, men også episoder med håndgranater, skyting, sabotasje , voldtekter og problemer med å integrere den stadig økende gruppen immigranter fra […]

Legg igjen en kommentar