Merkelige forhold og spørsmål rundt Las Vegas massakren

Stephen-Paddock-las-vegas-massakre

Var det flere skyttere? Ifølge våpeneksperter skal det ut fra lydfil tyde på at minst to våpen blir avfyrt samtidig. Det er også video tatt av en taxisjåfør, hvor man tydelig hører det er minst to våpen på forskjellige steder som blir avfyrt. I tillegg viser kvittering fra hotellet at Stephen Paddock skal ha hatt en gjest der, rett før massakren startet. Han skal også ha leid to rom i samme periode. Bilder viser at to vinduer i 32. etasje er skutt ut. Ble det skutt fra flere rom? Videoen fra taxisjåføren viser lysglimt langt nede fra bygningen, som glimter i takt med lyd fra skudd.

Det ble funnet mengder med våpen på hotellrommet. Hvordan klarte drapsmannen å få alle disse usett opp til rommet? Et viktig spørsmål, spesielt med tanke på de strenge sikkerhetsreglene man finner på hotell i Las Vegas. Hvor er video fra alle overvåkingskameraene inne fra hotellet? Hva var motivet bak masseskytingen? Den islamske stat har tatt på seg ansvaret. De påstår i sin propagandakanal Amaq at Stephen Paddock skal ha konvertert til islam noen måneder før, men er det hold i påstanden?

Paddock skal ha sendt 100.000 dollar til kjæresten sin i Filipinene rett før massemorderen slo til. I ukene før skytingen, skal han ha spilt bort minst 160.000 dollar. Ifølge broren skal han ha tjent betydelige summer som revisor og gjennom forskjellige eiendomsfirma.

jamie east: CAB DRIVER – MANDALAY BAY | LAS VEGAS — IPHONE FOOTAGE

Kilder:

Telegraph.co.uk: isil-claims-las-vegas-concert-shooting
Telegraph.co.uk:las-vegas-killer-stephen-paddock-made-mysterious-100000-wire
businessinsider.com: stephen-paddock-las-vegas-shooter-gambling-habits
receipt-shows-paddock-had-another-guest-in-his-room


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar