Risikerer fengsel for å nekte å vaksinere barnet sitt

vaksine-tvang-statism

“Jeg vil heller sitte i fengsel, enn å ikke stå opp for det jeg tror på”. En domstol i Oakland har beordret Detroit Metro innbygger Rebecca Bredow å vaksinere sønnen sin i løpet av neste uke, eller risikere å bli fengslet. Bredow sier at hun ikke vil gå på kompromiss når det gjelder sønnens helse, og vil ikke bli intimidert til underkastelse.

Etter å ha blitt enig med sin eksmann om å utsette sønnens vaksine, leste Bredow seg opp rundt potensielle bivirkninger, og konkluderte med at medisinsk fritak var det beste løsningen for barnet hennes. Retten og hennes tidligere mann ønsker derimot å vaksinere barnet. Jeg føler at mine rettigheter som mor er tatt bort, sier Bredow.

WXYZ-TV Detroit | Channel 7: Metro Detroit mom could be thrown behind bars for not getting son vaccinated


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

One Thought to “Risikerer fengsel for å nekte å vaksinere barnet sitt”

  1. Siri Sørensen

    Dette er ikke bra. Mor bør ha et ord med i laget

Legg igjen en kommentar