Kastet på glattcelle, ydmyket og satt på isolat for sitt ønske om å leve som fritt menneske?

ola-nordmann-fri-som-fuglen

Ola Nordmann, du har kanskje hørt navnet? Kjent profil på Facebook hvor han har lagt ut flere filmer fra sin kamp mot staten. Kampen går kort ut på at Ola mener vi alle er født som frie mennesker. Han har forsøkt å avdekke hvordan han mener staten tar opphavsrett på mennesker ved registrering ved fødsel, hvor alle blir tilkjent nummer og underlagt staten, som statens eiendom.

16 Juni ble Ola kastet på glattcelle, tvunget til å avlevere blodprøve uten oppgitt lovhjemmel. Ola ønsker advokat Klomsæt som forsvarer, til tross for dette blir ikke Klomset kontaktet, og Ola blir forsøkt påtvunget en annen advokat. Etterhvert kommer Klomsæt på banen. 11 september bli Ola lagt i håndjern festet til magebelte med vaier til foten. Han blir båret inn til rettsmøte på sykebåre med magebelte og håndjern, hvor han blir tvunget til å ligge på gulvet inne i retten. Dette til tross for at Klomsæt har sendt skriv fra Ola med samtykke til at fengslingsmøtet kan utføres uten siktede til stede. Klomsæt etterlyser forklaring på behandlingen og opplysninger om hvem som er de ansvarlige. Ola er nå til tvunget psykiatrisk observasjon ved Brøset psykiatriske sykehus. Ola ser på tvungen psykiatrisk observasjon som bevis på maktgalskap, psykisk tortur og tvang som bryter med Folkesuverenitetsprinsippet[1].

Kampen om navnbedrageriet går ut på at barn blir registrer med fødselsattest og som en eiendel under Crown Corporation, som vil si ethvert selskap som er etablert og regulert av et land, stat eller regjering[2]. Navnet på barnet blir skrevet med store bokstaver. Barnet er nå å regne som en juridisk person/ rettsubjekt/ “papirfiksjon” og ikke som et fritt menneske. Ola har motsatt seg et slikt system på det sterkeste, noe som har ført til flere konfrontasjoner mellom han, politiet og andre myndighetspersoner. Nå får vi bare håpe det beste for Ola, og at han kommer seg ut av psykiatriens klør. Det er nok mange høye herrer som ser seg best tjent med at Ola ikke får spre sitt budskap fritt. Andre kan jo få ideer?

Ønsker du å støtte denne nyhetskanalen? Da handler du på

kostholdsbutikken online helsekost
kostholdsbutikken Økoprodukter rett hjem

Kilder:
Wikipedia: Folkesuverenitetsprinsippet
Investopedia: Crown Corporation
FB: Ola Nordmann

Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

11 kommentarer til “Kastet på glattcelle, ydmyket og satt på isolat for sitt ønske om å leve som fritt menneske?”

 1. Strike

  Statens behandling av Ola Normann er beviset på at vi lever under et totalitært regime i Norge!

 2. Yngve

  Hele saken er en skam. De ansvarlige bør stilles til ansvar snarest!!

 3. Helge

  Ola ble fengslet pga gjentatte brudd på norsk lov. Han kjører div motorkjøretøy uten gyldig førerkort, forsikring og registrering.
  Han har også trakassert og truet offentlige tjenestemenn og kvinner. Han har bl.a. oppsøkt dem hjemme utenom arbeidstid.

  Det er fullt mulig å kjempe mot staten uten å bryte loven.
  Ola, eller XXXXXX XXXXXXXX som han egentlig heter, trenger ikke å true, trakassere eller kjøre bil uten førerkort for å bli hørt.

  Han har brutt loven og skal selvfølgelig straffes for det.

  1. Ola Nordmann

   Hei Helge 😀

   Ikke sikkert du har forstått det korporative trater?

   Hvem er det sin lov? Hvem gjelder lover og regler for?

   Sikkert ikke noe du har tenkt over siden du fortsatt lever etter korporasjonen “Norge AS” sine “lover og regler”.

   Ren fakta:

   Ved fødsel blir alle mennesker tvunget til å registrere seg i korporasjonens/ statens folkeregister, noe som ender med at du blir forklart at fødselsattesten/ verdipapiret er ditt til å bruke og du er en “borger” av “Norge”.
   Det opphavsmannen (staten) av det litterære verket “glemmer” å fortelle deg og dine er at ved bruk av deres opphavsrett beskyttede verk(åndsverksloven § 1.) inngår du en anskuelig samfunnskontrakt. Den kontrakten består av at din frihet, naturressurser og-forekomster tar opphavsmannen seg av i all framtid , å du blir underlagt deres jurisdiksjon som en juridisk person/ rettssubjekt, deres lover, regler, retningslinjer og tvangsmyndighet (politi). Uten at du er klar over spillet er DU fanget i moderne slaveri, trelldom og tyranni. For alt du tjener i Deres NAVN og PERSONNUMMER (Eks: OLA NORDMANN 0101190012345) må du levere et årlig regnskap til et statlig godkjent revisor (skattekontoret med en Selv-Angivelse) JF åndsverksloven § 39c. At jeg har valgt å ikke opptre som kriminell i første omgang, med å benytte statens verk fødselsattest som det er belyst i 4 -5 år med mail, brev, telefoni og møter, Uten at de angjeldende parter har gjort jobben sin med å la meg som menneske være i fred, Eller komme med en konsesjon/ fullmakt/ lisens til hele befolkningen underkaster jeg meg ikke statens teater. Konsesjon trengs for å opptre i korporasjonens teater/ bruke deres opphavsrett beskyttede verk. Fram til at dette er ordnet eksisterer det INGEN juridisk forbindelse.

   JEG RESPEKTERER AT DU VIL LEVE I MODERNE SLAVERI OG TRELLDOM, kan du akseptere at jeg lever av det jeg selv skaper i mitt eget paradis i fred og harmoni med mine?

   Takker så meget for belysning av navnebedrageriet <3

   1. Helge

    Hei Magnus.

    Det ser ut til du sikke skjønner hva lover er for noe.
    Norge er et land. Uansett hva du måtte mene om det. Og land lager sine egne lover.
    I Norge er det f.eks ikke lov til å kjøre bil uten førerkort. Dette har med sikkerhet å gjøre. Du må ha gått igjennom føreropplæring og du må ta en skriftlig og en praktisk prøve for å bevise at du er skikket til å kjøre bil.
    Dette har ingenting med fødselsattesten din å gjøre. Det er for å sikre deg og andre som ferdes i trafikken.

    Det er også påbudt å ha forsikring på kjøretøyene du fører. Dette har også med sikkerhet å gjøre. Du har valgt å se bort fra dette. Det samme gjelder registrering.

    Du har også plaget og trakassert offentlig ansatte når de er på jobb. Du hevder at du har lov til å filme og at det er din menneskerett. Men de har en like stor menneskerett til å ikke bli filmet. Det bør du tenke på før du gjør skjulte opptak og offentliggjør dem.

    Du har også oppsøkt disse menneskene privat. Skjønner du at det er en forskjell på dem på jobb og privat?

    Som du ser så har ingen av disse reglene noe å gjøre med din kampsak. Dette er regler som er opprettet for å sikre borgere i Norge. Sikre at de kan ferdes i trygt i trafikken. Og sikre dem at de kan utføre jobben sin.

    For min del kan du leve akkurat slik som du vil. Og det gjør du jo nå.
    Det er heller ingen som plager deg. Du får leve helt i fred så lenge du ikke bryter loven.
    Men det klarer du jo ikke. Du fortsetter å kjøre uten både førerkort, forsikring og registering. Og du fortsetter å oppsøke offentlige ansatte som uansett hva de gjør ikke har myndighet til hjelpe deg.

    Slutt med dette så er det ingen som plager deg.

   2. Geir Bolgen

    Open mindness og fornektelse er mangelvare Ola. Snart er vi alle frie. Keep up the good work!

 4. Stein

  Saken handler om mange ting, men mest av alt, Ola klarer ikke å se det hele og store bilde. Dette gjør han veldig sint og frustrert. Ola lar så sitt sinne og frustrasjon gå utover svake mennesker som prøver å gjøre så godt de kan. Men de er akkurat som Ola selv og ser ikke det store bildet de heller. Så da står Ola der med sitt trangsyn å roper at de ikke ser, samtidig mens de står der og roper akkurat det samme tilbake.

  Moralen, fei ut dine egne indre demoner før du prøver og fei ut andre sine

  Aoum

  1. Gur

   Kunne du forklart denne delen av “det hele og store bildet” som vi andre ikke ser?
   Forklar meg hvordan Jens Stoltenberg bombet Libya med egene penger, og ikke skattepengene du og jeg tvinges til å betale.
   Kanskje jeg kan synes det var godt bruk av folkets penger, hadde jeg bare sett “det store og hele bildet”. Hadde det faktisk vært demokrati i Norge, hadde det blitt noe annet, men det nermeste demokrati vi kommer i Norge er i barnehagene.

 5. Jone Doe

  Ola kan fint leve som ett fritt menneske, men som alle andre fri mennesker så har vi lært å ta vare på de rundt oss og når man er som Ola og ikke bryr seg om andre enn seg selv så blir det vanskelig for Ola å kunne leve fritt. Verden er ikke så glad i ego trippere. Lykke til med din indre kamp Ola.

  1. Vidar

   “Når man er som Ola og ikke bryr seg om andre enn seg selv” Det er en utrolig slem og lite reflektert påstand. Ola bryr seg veldig mye om andre, faktisk så mye at han har tatt opp kampen mot kanskje den sterkeste motstanderen man kan ha, nemlig staten, på vegne av alle andre som han også ønsker skal få mulighet til å leve fritt. Ikke er han “ego tripper” som du kaller han heller. Hadde han vært det, så hadde han levd et mye lettere liv uten å stikke snuten langt frem.

   Vi har alle rett til å leve fritt uten at noen, inkludert staten, skal gjøre livet surt for oss. Klart man skal ha visse regler å forholde seg til om man velger å leve i samfunnet, og også uansett om man velger å leve utenom. Man skal ikke skade andre, men ellers gjøre som man vil. Kardemommeloven er bra å forholde seg etter. La oss si helt hypotetisk at du vokser opp ute i skogen. Kjenner ingenting til samfunnet. Lever av jakt og fiske, f.eks. urbefolkning, så plutselig kommer det noen andre med sine regler og skal bestemme over deg, hva du får lov til å gjøre osv. Dette er ikke riktig. Det er noe fundamentalt feil her. Man skal kunne velge å kunne ferdes fritt, uten bompenger, uten å bli overvåket og man skal kunne leve som et fritt menneske. Det er noe av dette Ola tar tak i. Hvordan kan andre eie deg? Hvem har gitt de øvre myndighet? Selv i et system som vårt med demokrati, politikerne gjør jo ikke som folket ønsker. De gjør det som de vet vil føre til at de får en bra internasjonal stilling. De meler sin egen kake.

 6. Eirik

  Siden selveste Ola er her får jeg kanskje svar på noe jeg undres over. Du krever dokumentasjon på at det er lov å bruke navn/personnummer. Fylkesveier,riksvegen, kommunale veger osv har gjerne et registrert nummer i det offentlige. Har du fått skriftlig tillatelse til å benytte deg av dem, eller er du bare selektiv i hva som må dokumenteres? Høres unektelig bekvemt ut å velge og vrake i hvilke sosiale normer man forholder seg til.

Legg igjen en kommentar