Tvangssendt til Iran – Fikk 80 piskeslag

tangssendt-iran-pisket-Leila-Bayat

Leila Bayat (36) kom til Norge med sønnen Mani i 2009. Med i bagasjen hadde hun en dom på 80 piskeslag for å ha drukket alkohol, noe som er brudd på sharialoven. Utlendingsnemda mente hun hadde fabrikkert dommen og at det derfor var trygt å sende henne hjem. Dette til tross for at hun har bodd i Norge i åtte år og har sin 12 år gamle sønn her.

Dommen på 80 piskeslag ble gjennomført tirsdag. “Det sto to damer i rommet med meg, den ene pisket og den andre telte slag. Det var grusomt.” Etter torturen måtte Leila få legebehandling. På ryggen har hun kraftige spor etter straffen, med store, blodige arr. Amnesty International reagerer. Etter å ha sett bildene er ikke Amnesty International i tvil om at piskeslagene er å regne som tortur.

Share This:

Related posts

One Thought to “Tvangssendt til Iran – Fikk 80 piskeslag”

  1. kakemonsteret

    Slik er det å bo under sharia. Det er ikke bare når du drikker alkohol du utsetter deg for å bli pisket, noe så trivielt som å spise under ramadan kan føre til at du blir torturert.

    http://www.ibtimes.co.uk/iranian-town-has-flogged-20-people-caught-eating-public-since-start-ramadan-1626084

Leave a Comment