85 prosent mener NRK-lisensen bør fjernes

nrk-mister-seere-vil-tvangsinnkreve-lisens
En spørreundersøkelse i Nettavisen viser at 85 prosent mener NRK-lisensen bør fjernes. 11 prosent mener den bør stå på samme nivå som i dag og 4 prosent synes den kan økes. 10..857 mennesker har stemt (26/08-2017). Til tross for et stort flertall for å fjerne lisensen og nedgang i seertall, ønsker politikerne å tvinge det norske folk til å betale over skatteseddelen.

NRK er Europas dyreste statlige mediehus. Siden år 2000 har NRKs lisensinntekter steget fra omtrent 2,8 milliarder kroner årlig, til 5,1 milliarder i 2013. NRK ble nylig tatt i å spre falske nyheter fra Syria. NRK viste intervju av en såkalt opposisjon-soldat som måtte forlate byen Homs med «tungt hjerte». Problemet er bare at det var ingen soldat, eller terrorist, dette er Talal al-Barazi, som er guvernør i Homs. Noe som blir bekreftet av Kari Jaquesson, som nylig var i Syria og intervjuet guvernøren selv

Kilde nettavisen.no: Seertallene tv-bransjen frykter

Share This:

Related posts

Leave a Comment