Krever globalt forbud mot selvstyrte drapsmaskiner

ai-killer-robot-krever-forbud-drapsmaskiner
Rundt 90 teknologiselskaper fra 26 land krever totalforbud mot selvstyrte drapsmaskiner presentert i et åpent brev til FN. Den siste tiden har det vært store fremskritt innen robotikk og kunstig intelligens. Dødelige autonome våpensystemer truer med å ta over krigføringen. Teknologiselskapene peker på farene for hackerangrep.Brevet er undertegnet av 116 personer hvorav Elon Musk er en av de mest kjente. Mustafa Suleyman, grunnlegger av Google-eide DeepMind har også undertegnet.


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

2 kommentarer til “Krever globalt forbud mot selvstyrte drapsmaskiner”

  1. SuperNews

    Som om verdenseliten bryr seg

  2. Magne

    Selvstyrte drapsmaskiner… Hva kan gå galt?

Legg igjen en kommentar