Bruker døds-tragedie til å fremme agenda mot Trump

falske-nyheter-nrk-tv2-vg-nettavisenRed. | NY1.NO
Media langer ut mot Trump etter demonstrasjoner i Charlottesville i Virginia lørdag, hvor det utviklet seg til voldelige sammenstøt mellom demonstranter under parolen “Unit the right”, og motdemonstranter fra den såkalte Antifa bevegelsen. Blant demonstrantene kan man tydelig se grupperinger som gir nazihilsen. Arrangøren bak heter Jason Kessler, som sier at arrangementet var ment som en protest mot den planlagte fjerningen av bronsestatuen av sørstatsgeneralen Robert E. Lee.

Jason Kessler, arrangøren av helgens arrangement ble slått og jaget under forsøk på å holde pressekonferansen på søndag. Ifølge Southern Poverty Law Center skal Kessler tidligere vært Occupy Wall Street aktivist og tilhenger av Barack Obama. Arrangementet endte tragisk når en bil kjørte inn i folkemengden og drepte en kvinne og skadet flere. En 20 år gammel mann er arrestert og har status som mistenkt i saken.

Ifølge vitner skal menneskene i den såkalte Antifa bevegelsen vært de mest voldelige. Antifa er beskrevet som en politisk bevegelse på ytterste venstre fløy. Gruppen består av unge mennesker som transporteres rundt i USA og deltar på voldelige opptøyer. Gruppen er finansiert av Georg Soros, tidligere nazi-sympatisør og medhjelper. Mangemilliardæren har tidligere innrømmet under TV-programmet 60 minutes, at han ikke angrer på å ha hjulpet nazistene, ved å angi jøder under andre verdenskrig. Ifølge George Soros, ser han på seg selv om en slags gud: «I fancy myself as some kind of God or an economic reformer like Keynes… or even better, a scientist like Einstein.»

Som om ikke hendelsene var tragisk nok i seg selv benytter media enhver sjanse til å gå etter Trump. NRK skriver at “Når høyreekstreme hyller deg, gjør du noe veldig, veldig feil. Trump-uttalelser om Charlottesville-vold provoserer.” Hvilke uttalelser sikter de til? At alle må komme sammen mot hat og vold? I tillegg skriver NRK: “En tidligere leder for Ku Klux Klan takker Trump for støtten.” Dette til tross for at Trump har tatt avstand fra både personen det her siktes til og disse rasistiske grupperingene ved flere anledninger. Ikke et ord om Hillary sin støtte til tidligere toppleder av KKK.

Det er viktig å merke seg at NRK har blitt tatt i løgn når de rapporterer fra Syria og CNN har også blitt tatt i såkalte falske nyheter flere ganger her og her. Det er derfor ikke rart at flere og flere begynner å stille spørsmålstegn ved hvorvidt mediene som er statstøttet eller støttet av store konsern har mulighet eller ønske om å være objektiv.

Kilder:
Businessinsider: who-is-jason-kessler-unite-the-right
American Family Association: ANTIFA and the Looney Left
George Soros finansierer raseopptøyer
Regjeringen ønsker å gi syv milliarder kroner til George Soros stiftelse
Splcenter.org: jason-kessler


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar