Nye “smarte” målere gjør folk syk

emf-radiation

De nye såkalte smarte strømmålerne rulles ut i de tusen hjem. Slikt er bestemt fra toppen skal du vite. Ikke bare i Norge, men rundt om i hele vår en gang så strålefrie klode. De skal installeres enten du vil eller ikke. Overalt bombarderes kroppen vår av helseskadelig mikrobølgestråling. Eneste måte å unngå måler er en legeattest. På den måten sykeliggjør myndighetene alle som ikke ønsker slikt.Grunnene til å unngå en slik måler i eget hjem kan være mange, alt fra dyrere strømregning, rett til privatliv og stråleskader. NVE og strømselskapene på sin side påstår hardnakket at disse strømmålerne er trygge, de skulle også kun sende ut stråling en gang i døgnet. Nå viser det seg at målinger utført på oppdrag fra FELO (Foreningen for El-overfølsomme) at målerne sender ut stråling en gang i sekundet(!) Er det rart at folk blir syke?

Fakta er at det ikke er foretatt langtidsundersøkelser med tanke på omfanget av helseskader i en befolkning som blir utsatt for slike kraftige pulser med mikrobølgestråling over tid. Forskning har midlertidig påvist at langvarig eksponering av enkelte mikrobølgefrekvenser kan føre til nevrodegenerative sykdommer.

Flere har allerede fått merke de negative effektene på kroppen.

Kvinne, 59 år: eg har levd – og jobbet – med WiFi, mobiltelefon og strøm rundt meg uten å oppfatte at jeg har hatt problemer med noe av det. Så derfor tenkte jeg at installasjon av smartmåler umulig kunne være noe problem og 27.3.2017 ble måleren installert. Tidlig morgenen etter våknet jeg med sus i hodet, uro, hjertebank, var nummen i hendene, m.m.

Therese Trøen 03.08.2017: Bor i en liten leilighet i en høyblokk i Oslo. 19. juni dukket de opp uten forvarsel. De installerte 6 smart målere og 2 antenner i hver eneste etasje. Det vil si 72 smartmålere, og 24 antenner i min ene boligblokk. Mine symptomer kom ett minutt etter installasjonen. Jeg fikk piping i øra, dotter i øra, så begynte stikking, sviing og brenning, som en million nåler som brenner meg og griller meg.

Mai Lindegård: Jeg er diagnostisert som klart el-overfølsom. Fastlegen har advart sterkt mot at jeg skulle få installert smartmåler. Nå blir jeg dårlig av naboenes smartmålere. Hva skal jeg gjøre? Jeg vet ikke om jeg orker å bo i hjemmet mitt lenger.

Anbefaler å lese alle historiene i detalj ved å klikke linken under.
EinarFlydal.com: Våre historier viser hvorfor vi ikke vil ha «smartmålere»

US National Library of Medicine National institue of health: Effects of 2.4 GHz radiofrequency radiation emitted from Wi-Fi equipment on microRNA expression in brain tissue.
US National Library of Medicine National institue of health: Effects of microwaves (950 MHZ mobile phone) on morphometric and apoptotic changes of rabbit epididymis.


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

3 kommentarer til “Nye “smarte” målere gjør folk syk”

  1. ESL

    Det er minimalt strømkunder kan spare med optimalisering ved å flytte klesvask o.l. til nattestid pga. litt billigere strømpris på natten. For at det skal være noen vits må det være tilleggstjenester, som de fleste likevel kan få over nettet. Dette blir å dytte unødvendige kostnader over på kundene.

  2. […] være akseptabel risiko. De står i en særstilling, sier hun. Dette til tross for at det finnet et økende antall vitnemål på at smartmålerne gjør folk syk. Man vil få dyrere strøm grunnet rushtidsavgift og kostnader knyttet til utrullingen,samt at […]

Legg igjen en kommentar