WikiLeaks: Hillary beordret levering av stjålet uranium til Russland i 2009

Uranium stjålet av Hillary til Russland
Mens de korporasjon- og statskontrollerte medier fremdeles jager etter fantasifortellinger og oppdiktede historier om en mulig kobling mellom Russland og Trump har WikiLeaks offentliggjort dokumentasjon som viser at Hillary Clinton misbrukte sin stilling som utenriksminister da hun beordret spesialrådgiver Mueller å levere en stjålet prøve med høyanriket uran (HEU) til Russland i 2009.

Assange’s e-post viser at videre undersøkelser er nødvendig angående Mueller og hans komplekse engasjement med Russland mens Hillary Clinton tjente som utenriksminister i en kriminell saga som endte med at Clinton valgte å gi Russlands statlige atomkraftverk, Rosatom, kontroll over ca 20 prosent av uranbeholdningen i USA.

Den komplekse historien innebærer Uranium One, et selskap skapt av den kanadiske gründeren Frank Giustra, som sammen med tidligere president Bill Clinton, i en avtale som startet i 2005 da Guistra og Clinton bestemte seg for å ta over uranmarkedet i Kasakhstan, endte opp med Clinton Foundation mottok 500.000 dollar for en tale i Moskva, betalt av Renaissance Capital, RenCap, et kyprosregistrert selskap kontrollert av tidligere russiske etterretningsoffiserer med nært tilknytning til den russiske president Vladimir Putin.

Prøven med høyt anriket uran ble konfiskert av USAs Energidepartementet i løpet av en smugleroperasjon i 2006 som blant annet involverte en russisk statsborger og flere georgiske medskyldige. WikiLeaks teksten avslører følgende: Embassy Moscow is requested to alert at the highest appropriate level the Russian Federation that FBI Director Mueller plans to deliver the HEU sample once he arrives to Moscow on September 21.

WikiLeaks: Robert Mueller delivering highly enriched stolen Uranium to Russia in 2009
robert-muellers-role-in-clinton-scheme-to-sell-20-percent-of-us-uranium-to-russia


Ønsker du å støtte uavhengig presse? Da handler du økologisk hos KostholdsButikken.no
Del denne artikkelen:

Relaterte artikler

One Thought to “WikiLeaks: Hillary beordret levering av stjålet uranium til Russland i 2009”

  1. […] selv involvert med russerne WikiLeaks publiserte i 2017 dokumentasjon som viser at Hillary Clinton misbrukte sin stilling som utenriksminister da hun […]

Legg igjen en kommentar