CNN innrømmer å spre falske nyheter om Trump

john-bonifield-cnn-falske-nyheter-fake-news-ny1_no
John Bonifield produsent hos CNN har innrømmet under skjult opptak at historien om at Russland hjalp Trump til seier i presidentvalget er oppdiktet og falsk. Han innrømmer i opptaket at grunnen til at CNN fortsetter å hakke løs på Trump er seertall. Her er et utdrag fra opptaket: “Why is CNN constantly Russia this, Russia that?” CNN-produsent Jonh Bonifield: “Because it’s ratings. Our ratings are incredible now.” Videre sier han: “I think the president is probably right to say, like look, you are witch hunting me. Like, you have no smoking gun, you have no real proof.”

Ikke lenge siden ble CNN tatt i å iscenesatt en muslimsk anti-IS demonstrasjon. CNN ble da tatt i å sette opp en hel scene hvor de instruerte demonstrantene. CNN reporteren rapporterte at gatene var fulle av demonstranter, men som vi kan se av amatørvideo så er det kun noen få demonstranter som er oppsatt foran hvor CNN har satt opp utstyret sitt.

CNN tatt i sette opp falsk demonstrasjon

Share This:

Related posts

2 Thoughts to “CNN innrømmer å spre falske nyheter om Trump”

  1. Helene

    Når seertall er viktigere enn sannheten

  2. marius larsen

    Ingen overraskelse. CNN er ikke annet enn propagandakanal for venstresiden og de såkalte “liberale”

Leave a Comment