Terrorangrep i London – Gjerningsmenn: “Dette er for Allah”

london-terror
En varebil har nettopp kjørt inn i en folkemengde ved London Bridge. Gjerningsmennene skal deretter ha hoppet ut av varebilen og begynt å knivstikke tilfeldige mennesker. Politiet bekrefter at det dreier seg om et terrorangrep. Et øyenvitne på London Bridge, sier til BBC at han så tre menn knivstikke tilfeldige mennesker, og rope: “Dette er for Allah”(telegraph.co.uk). Ifølge andre øyenvitner skal gjerningsmenn også ha angrepet gjester på restauranten Black and Blue.

Det pågår nå en storstilt jakt på tre gjerningsmenn. En person med arabisk utseende kan bli sett arrestert i videoen under. Londons ordfører Sadiq Khan, som selv er muslim, har tidligere uttalt at terrorangrep er en del av det å leve i en storby.

Share This:

Related posts

Leave a Comment